Menu

Bodycomplex

Kerkstraat 11
1851 Humbeek   
Ligging
02 270 45 55
info@bodycomplex.be
BTW BE 0456 109 935

Yoga voor jong en oud

Online reserveren
Klik hier

Wilt u aan yoga gaan doen?
Dan kunt u bij Bodycomplex uit Humbeek ook yoga-lessen volgen. 

Onze supergemotiveerde yoga-instructrice is Roxane Haché!

Roxane Haché, Bodycomplex Humbeek

 

Anusara YogaAnusara yoga is een populaire stijl van Hatha-yoga met een Tantrische filosofie; het bereiken van "bliss and joy". Het doel is om meer harmonie, vreugde en balans te bereiken op zowel fysiek, mentaal, als emotioneel vlak.

Yoga bestaat uit lichaamsoefeningen, houdingen en ademhalingsoefeningen die tot doel hebben inzicht te krijgen in lichaam én geest.

 

Yoga voor een gezonder leven

  • Door de beoefening van yoga op de juiste wijze ontstaat een betere gezondheid, meer energie en rust. Een noodzaak in deze gestresseerde tijden.

  • Rugklachten, hyperventilatie, constipatie, nervositeit, spijsverteringsklachten, slapeloosheid en meer worden verdreven.

  • Innerlijke rust, zelfvertrouwen en gezondheid ontstaan.

  • Yoga is een manier voor de mens om lichamelijk en geestelijk tot evenwicht, zelfkennis en inzicht te komen.

 


Yoga = voor iedereen

Het voordeel van yoga is dat het door iedereen, jong en oud, dun of dik, man of vrouw, naar eigen vermogen en eigen omstandigheden kan beoefend worden. Zonder vergelijken, prestatiedruk of competitie. Yoga is voor iedereen. Het maakt niet uit welke achtergrond je hebt, welk geloof, welke nationaliteit, welk geslacht of welke leeftijd. 

 

Yoga tijdens de zwangerschap
Yoga bij zwangerschap is mogelijk vanaf 14 weken zwangerschap tot zolang het comfortabel voelt voor jou. Yoga is tijdens de zwangerschap zeer heilzaam en ontspannend. Vandaar dat zwangerschapsyoga zo populair is. Vrouwen die yoga volgen tijdens de zwangerschap,  hebben meestal een vlottere bevalling dan vrouwen die nooit yoga gedaan hebben. Vergeet zeker de lesgeefster niet op de hoogte te stellen voor aanvang van de les, vermits je voor sommige oefeningen enkele aanpassingen krijgt.

 

Hoe zeker zijn van je matje?
Reserveren kan online via de reservatiebuttom voor leden met een geldige lid- en beurtenkaart (klik op "online reserveren"), aan de fitnessbalie of telefonisch tijdens openingsuren. Annuleren kan via dezelfde weg ten laatste dezelfde dag voor 15 u 's middags of online ten laatste 6 uur voor aanvang van de les*.

* Bij niet annuleren wordt de les aangerekend ! Let op: annuleren via e-mail is geen garantie, vermits wij niet in de mogelijkheid zijn constant onze e-mails te checken.

Yoga kan per beurt of met een 10- of 20-beurtenkaart.

 

Indien u ons wil bereiken of een afspraak voor een intake-gesprek wenst te maken, kan dit via onze contactpagina. U bent natuurlijk ook altijd welkom voor een vrijblijvend bezoek.
Zoekt u professionele begeleiding of hulp met fitness, kine of gezondheidscoaching? Twijfel niet langer en contacteer ons!

Zomer- en winterseizoen
Van 1 september tot 30 juni
Maandag: 20 u tot 21u

Nieuwsbrief

Openingsuren

Fitness

Ma: 13u30 - 22u00

Di: 8u30 - 13u00 & 13u30 - 22u00

Wo: 13u30 - 22u00

Do: 8u30 - 13u00 & 13u30 - 22u00

Vr: 13u30 - 20u30

Za - Zo: 09u00 - 13u00

Feestdagen gesloten
Bodycomplex

02 270 45 55

Kinesitherapie & Gezondheidscoaching

Enkel op afspraak via 02 270 14 74

Top